Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Leiden

Makelaar Leiden


WitteWoning Makelaars Leiden

Vredelaan 27
2182 NN Hillegom
Tel: 0252-785518 of 06-23384180
Email: leiden@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag van 9.00 uur - 17.30 uur en 's avonds op afspraak
Zaterdag van 10.00 - 14.00 uur

WitteWoning Makelaars Leiden

Of het nu gaat om een aankoop, een verkoop of een gratis en écht onafhankelijk hypotheekadvies.

Maak kennis met ons …….

Gesprekspartners en dienstverleners, dat willen wij zijn. Voor en met u! Dienstverleners op het gebied van alles dat met de makelaardij te maken heeft. Trots op het predicaat WitteWoning Makelaars wat veel zegt over de wijze waarop wij onze diensten aanbieden. Wij weten waar het over gaat, ongeacht welke vraag u heeft.
Wij bieden daarbij zekerheid op een volstrekt onafhankelijke, eenvoudige en doorzichtige wijze. Om dat te realiseren zorgen wij voor een constante verbetering van onze kennis en dienstverlening
Als onze relatie merkt u dat. Daarbij doen we zoveel mogelijk in samenspraak met u; als onze gesprekspartner én klankbord. Daarbij houden wij wel vast aan ons waarden: Deskundig, Betrokken en Transparant!
Deze waarden geven exact aan wat u van ons mag verwachten en dagen ons uit om tegelijk inventief, creatief en innovatief te zijn. Dat doen we met ons team van enthousiaste medewerkers die voor u klaarstaan.

Op onze site vindt u alle informatie welke u nodig heeft als u overweegt om te gaan verhuizen of gaat verbouwen en een taxatierapport nodig heeft.
Ook vind u hier ons woningaanbod. Kijkt u even rustig rond op onze site.
Mocht u meer informatie willen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken, bel, mail of kom langs!Over WitteWoning Makelaars
WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten.
Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

Prestatiegerichte aankoopmakelaar
Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.

Woning taxatie en keuring
Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt.
Ook bemiddelen wij in goede en voordelige woningverzekeringen zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.