Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Nieuwerkerk aan den IJssel

Makelaar Nieuwerkerk aan den IJssel


WitteWoning Makelaars Nieuwerkerk aan den IJssel

Prinses Irenestraat 9
2841 TA Moordrecht
Tel: 06-52400417
Email: vlaardingen@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

Maandag open van 12.00-17.00 uur
Dinsdag open van 09.00-17.00 uur
Woensdag open van 09.00-17.00 uur
Donderdag open van 09.00-17.00 uur
Vrijdag open van 09.00-17.00 uur

WitteWoning Makelaars Nieuwerkerk aan den IJssel

Ons werkgebied is Nieuwerkerk aan den IJssel, en Vlaardingen / Schiedam.
Wij zij uw betrouwbare en ervaren bemiddelaar op het gebied van:
- Aan en verkoop van particuliere woningen
- ( NWWI )Taxaties
- Bouwtechnische keuringen
- Hypotheken en verzekeringen

Door onze jarenlange ervaring in de financiële wereld en makelaardij kunt u rekenen op een deskundig en onafhankelijk advies. Gedurende het gehele aan- en/of verkooptraject wordt u begeleid tot aan de datum van overdracht.

Een afspraak begint altijd met een persoonlijke kennismaking en een inventarisatie van de mogelijkheden. Daaruit volgt dan een advies over te volgen strategie.
Meer weten? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

WitteWoning Makelaars
Ad Huysmans
Tel: 010-7600250 / 06-52400417
E-mail: vlaardingen@wittewoningmakelaars.nl
Over WitteWoning Makelaars
WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten.
Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

Prestatiegerichte aankoopmakelaar
Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.

Woning taxatie en keuring
Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt.
Ook bemiddelen wij in goede en voordelige woningverzekeringen zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.