Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Enschede

Makelaar Enschede


WitteWoning Makelaars Enschede

Brinkstraat 171 a
7512 ED Enschede
Tel: 053 430 4345
Fax: 053 536 3448
Email: enschede@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

Onze openingstijden zijn:

Dinsdag t/m vrijdag: 09.30 - 17.00 uur.

’s Avonds de maandagen en de zaterdagen op afspraak.

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.30 uur t/m 17.00 uur.
Buiten openingstijden: 06-42 751 567 (Ronald Jansen).

WitteWoning Makelaars Enschede

In de etalage van ons kantoor hebben wij veel ruimte om woningen te etaleren. Gezien de ligging van onze zaak is het een ideale plaats om woningen aan potentiële kopers te presenteren. Wij heten u van harte welkom.

Wij kunnen u begeleiden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar. Ook kunnen wij u begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning die bij een andere makelaar te koop staat. Wij treden dan op als aankoopmakelaar.

Uiteraard kunnen wij ook een woning taxeren of een bouwkundige keuring uitvoeren. Ook kunt u bij ons terecht voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheekadvies.

Voor vrijblijvende informatie verwelkomen wij u graag in onze zaak. De koffie staat voor u klaar!
Over WitteWoning Makelaars
WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten. Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5%. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

Prestatiegerichte aankoopbegeleiding
Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze makelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.

Woning Taxatie
Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een goede en voordelige woningverzekering zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.