Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Eindhoven

Makelaar Eindhoven


WitteWoning Makelaars Eindhoven

Vestdijk 161
5611 CB Eindhoven
Tel: 040 - 211 25 27
Fax: 084 – 753 77 85
Email: eindhoven@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

Maandag 9.00 uur t/m 17.00 uur.
Dinsdag 9.00 uur t/m 17.00 uur.
Woensdag 9.00 t/m 12.00 uur.
Donderdag 9.00 uur t/m 17.00 uur.
Vrijdag 9.00 uur t/m 17.00 uur.

’s Avonds en zaterdag op afspraak.
Daarnaast zijn we mobiel bereikbaar
(06- 49 10 85 94 / 06- 44 98 61 55).

WitteWoning Makelaars Eindhoven

WitteWoning Makelaars Eindhoven wordt gerund door Marion Berkvens en Miranda Scheffers, beiden gecertificeerd en geregistreerd makelaar/taxateur. Het betreft hier een kantoor met een persoonlijke aanpak waar de klant centraal staat en vooral actief in Eindhoven en omstreken.

Wij als ervaren makelaars/ taxateurs onroerend goed begeleiden u graag met de verkoop van uw woning, bieden u ons zeer interessante aankoopconcept aan, verzorgen taxaties (NWWI) en bouwkundige keuringen. Ook voor de verhuur van uw woning of appartement bent u bij ons aan het juiste adres. En niet te vergeten ons onafhankelijke hypotheekadvies door een Erkend Hypotheekadviseur.

Een doelgerichte aanpak, waarbij betrouwbaarheid en klantgerichtheid belangrijke aspecten zijn, leiden tot een optimaal resultaat.

Naast onze eigen site staat al ons woningaanbod ook op woningsites zoals Huislijn en Jaap. Tevens kunnen wij een directe vermelding op Funda.nl en Pararius.nl voor u verzorgen.

Wij zijn aangesloten bij VastgoedPRO: de Nederlandse beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals in Nederland met ruim 800 aangesloten leden. VastgoedPRO richt zich als beroepsvereniging vooral op het vakgebied van de makelaar en de taxateur en dus niet op de branche als geheel. De focus van de vereniging ligt op kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging, deskundigheidsbevoordeling en het faciliteren van de leden bij hun beroep als makelaar en/of taxateur.

Ons kantoor ligt tegenover het Park Plaza hotel, aan de Vestdijk, de drukke ader die u naar het centrum van Eindhoven leidt. Wij hebben een in het oog springende etalage, een goede plek om uw woning onder de aandacht te brengen. Door de vele voorbijgangers van en naar de stad wordt uw woning in onze etalage goed bekeken.

Vrijblijvend leggen wij u graag onze werkwijze uit, bij u thuis of op ons kantoor waar u ook zonder afspraak welkom bent.

Wij zijn u graag van dienst!Over WitteWoning Makelaars
WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten.
Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

Prestatiegerichte aankoopmakelaar
Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.

Woning taxatie en keuring
Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt.
Ook bemiddelen wij in goede en voordelige woningverzekeringen zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.