Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Almere

Makelaar Almere


WitteWoning Makelaars Almere

Deltastraat 6
1353 BR Almere
Tel: 036-5404 200 of 06-1370 7447
Email: almere@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur.
Zaterdag: op afspraak.

WitteWoning Makelaars Almere

Onze vestiging bevindt zich om de hoek van de gezellige havenkom in Almere-Haven. Wij kijken vanuit ons pand op de jachthaven. U kunt bij ons probleemloos gratis parkeren aan de achterzijde. De parkeerplaats is aansluitend op het winkelcentrum.

Aangezien er regelmatig mensen langs ons kantoorpand lopen, trekt de etalage met woningen de aandacht en wordt daardoor goed bekeken.

Wij kunnen u begeleiden met de verkoop van uw woning, bij de aankoop van een nieuwe woning of bij het zoeken naar een woning. U kunt ons altijd bellen voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning en/of voor het regelen van een bouwkundige keuring.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een vrijblijvend en onafhankelijk hypotheekadvies. Wij bieden u altijd de meest concurrerende rentes aan. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijk en betrouwbaar advies. Ook met betrekking tot alle verzekeringen.

Belt u gerust eens voor een vrijblijvende afspraak of komt u eens binnen lopen voor informatie. Dat kost u niets en kan u alleen maar iets opleveren. Dat verzekeren wij u!
En……de koffie staat altijd klaar!

Over WitteWoning Makelaars
WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten.
Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

Prestatiegerichte aankoopmakelaar
Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.

Woning taxatie en keuring
Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt.
Ook bemiddelen wij in goede en voordelige woningverzekeringen zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.