Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Amsterdam

Makelaar Amsterdam


WitteWoning Makelaars Amsterdam


Amsterdam
Tel: 085-3036786
Fax: 0252 - 620736
Email: amsterdam@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

Telefonisch bereikbaar: van maandag t/m zaterdag.

WitteWoning Makelaars Amsterdam

WitteWoning Makelaar Amsterdam - Haarlemmermeer

De driehoek Amsterdam, Amstelveen en de Haarlemmermeer met Schiphol centraal gelegen heeft een rijke en lange historie van handel, droogmakingen, pionieren en groei door het creëren van nieuw woongebied. Het gonst van de economische activiteit, is goed bereikbaar, ligt centraal en er wordt veel gebouwd. De ringvaart is belangrijk voor de Haarlemmermeer en zij omringt en beschermd haar bewoners. Grachten omringen het hart van Amsterdam. Beide spelen een belangrijke en rol in de waterhuishouding zoals wij voor uw toekomstige nieuwe huishouding zorgen.

Daarom hebben wij gekozen voor de werknaam "Ringvaert Makelaars". Dit symboliseert onze rol bij aankoop, verkoop en financiering van uw huidige of nieuwe woning in deze regio waar wij sinds 2004 succesvol actief zijn. Moderne ‘no-nonsense’ aanpak met gebruik van de nieuwe media, voordelig en met een ouderwets gevoel voor service! Wij werken onder de vlag van, en volgens de werkwijze en tarieven van de WitteWoning Makelaars organisatie.
Bij de verkoop van uw woning regelen wij alle diensten die daarvoor noodzakelijk zijn, van het maken van foto’s en de waardebepaling t/m de levering bij de notaris bij een ‘full service’ contract. Indien u ervoor kiest de bezichtigingen zelf te doen dan kan dat ook.

Bij het (aan)kopen van een woning moeten er veel zaken geregeld worden en dat allemaal in zeer korte tijd. Als aankoopmakelaar hebben we een lange en brede ervaring met uiteenlopende typen van woningen. Onze tarieven zijn op basis van ‘no cure no pay’ en resultaat afhankelijk.

De financiering van uw woning is een behoorlijke investering en er zijn veel mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat u praat met mensen waarbij u zich prettig voelt. Daarom werken wij samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde hypotheek adviseurs die we zo goed mogelijk met u proberen te matchen. Onze adviseurs geven u écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijk persoonlijk advies op maat dat aan uw persoonlijke wensen voldoet. Belt u gerust eens voor een gratis en vrijblijvende afspraak.

Heeft u concrete plannen om uw droomwoning in het buitenland te kopen? Wij zijn ook vertegenwoordiger van Atlas International, een toonaangevend bedrijf dat al vanaf 1977 actief is. De specialisatie ligt aan de Spaanse Costa Blanca.j gekozen voor de werknaam "Ringvaert Makelaars". Dit symboliseert onze rol bij aankoop, verkoop en
Over WitteWoning Makelaars
WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten.
Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

Prestatiegerichte aankoopmakelaar
Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.

Woning taxatie en keuring
Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt.
Ook bemiddelen wij in goede en voordelige woningverzekeringen zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.