Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Apeldoorn

Makelaar Apeldoorn


  WitteWoning Makelaars Apeldoorn

  Paul Krugerstraat 14
  7311 AP Apeldoorn
  Tel: 06-5365 4504
  Email: apeldoorn@wittewoningmakelaars.nl

  Openingstijden:

  Maandag t/m vrijdag van 09:30 t/m 17:30 uur.
  Zaterdag van 10:00 t/m 13:00 uur.  WitteWoning Makelaars Apeldoorn

  WitteWoning Makelaars is een makelaarsformule met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten. Voor het verkopen van een woning vragen wij een vergoeding (courtage) van 0,5%. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

  WitteWoning Makelaars Apeldoorn doet niet aan acties: wij zijn de actie. De hoogste kwaliteit van dienstverlening tegen de voordeligste courtage van Nederland.

  Wij zijn al sinds 2006 in Apeldoorn gevestigd. Hier zijn wij trots op!

  Ook in de plaatsen Beekbergen , Loenen, Hoog Soeren, Wenum Wiessel, Hoederloo, Ugchelen, Vaassen, Emst, Epe en Teuge zijn wij actief.


  WitteWoning Makelaars Apeldoorn onderscheidend in:
  1. Interesse, vertouwen en aandacht voor u als klant
  2. Bewezen expertise op het gebied van aan- en verkoop van huizen: wij zijn een prestatiegerichte aankoopmakelaar en een voordeligste verkoopmakelaar.
  3. Een bijzonder after-sales pakket.
  4. Afgestemd en onafhankelijk hypotheekadvies door een erkend hypotheekadviseur.
  5. Een gratis waardebepaling van uw woning.


  De klant staat centraal
  WitteWoning Makelaars Apeldoorn timmert aan de weg. Voortdurend zijn wij op zoek om de klant beter te helpen bij het verkopen en aankopen van uw woning. Net dat ene stapje meer dat maakt het verschil bij verkoop of aankoop van uw woning. Vertrouwen, aandacht en oprechte interesse in u als klant zijn kernbegrippen bij ons. Deze kwaliteiten en natuurlijk onze expertise op het gebied van aankoop en verkoop van huizen vindt u bij de WitteWoning Makelaars Apeldoorn.


  Prestatiegerichte aankoopmakelaar
  Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u WitteWoning Makelaars Apeldoorn inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.


  Verkoopmakelaar
  Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding
  (courtage) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.


  Bijzonder after sales pakket
  Ervaar ons after sales pakket u hoeft er niet naar te vragen u krijgt het altijd aangeboden:
  1. Verhuispakket (dozen, steekwagens, verhuisplankjes, tape, inpakpapier etc.).
  2. Hulp bij belastingaangifte.
  3. Een eigen website voor de koper van een woning.


  Onafhankelijk hypotheekadvies
  Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.


  Gratis waardebepaling van uw woning
  Ook voor een gratis waardebepaling bent u bij ons aan het goede adres. Eerlijk en integer geen kletspraat.


  Woning taxatie en keuring
  Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt. Ook bemiddelen wij in goede en voordelige woningverzekeringen zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.


  Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  Wij van WitteWoning Makelaars Apeldoorn zijn zeer betrokken bij de Stichting Vrienden van de Zonnehoek. De Zonnehoek is een zogenaamde cluster vier school waar veel kinderen die een stoornis hebben in het autistisch spectrum naar toe gaan. Van elk aankoop, verkoop en hypotheek die wij doen voor onze klanten, doneren wij € 20,- aan de Stichting Vrienden van de Zonnehoek.


  Wat wilt u een huis te koop zetten of verkopen?
  Als u voor het laatste kiest dan moet u bij de WitteWoning Makelaars Apeldoorn zijn.