Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Roosendaal

Makelaar Roosendaal


WitteWoning Makelaars Roosendaal

Smaragddijk 77
4706 MC Roosendaal
Tel: 0165-325553
Email: roosendaal@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

Voor uitleg over onze werkwijze, al mogelijk vanaf 0,5 %, en een kosteloze waardebepaling van uw woning, komen wij graag bij u langs op een voor u geschikt tijdstip,
dus ook in de avonduren of op zaterdag.

U kunt ons altijd telefonisch bereiken voor een afspraak op: 0165 - 325 553 of 06 817 90 412.

WitteWoning Makelaars Roosendaal

Sinds 2003 is de WitteWoning Makelaars Roosendaal actief als makelaar met vele verkoop en aankoop successen. Tot het werkgebied behoort Roosendaal en omstreken.
Het kantoor wordt gerund door Martijn Maatjens, al geruime tijd actief in de makelaardij in Roosendaal; “Door mijn geheel eigen enthousiaste stijl met een transparante werkwijze en lage kostenstructuur kan ik de courtage op een zeer laag niveau houden:

al vanaf 0,5% courtage (excl. btw) kan uw woning bij ons in verkoop en natuurlijk op basis van “NO CURE, NO PAY”. Ik denk graag op een creatieve manier met u mee voor een optimale verkoop van uw woning!”

U wordt op een persoonlijke en professionele manier begeleid met de verkoop van uw woning door Martijn als verkoopmakelaar. Ook kunt u op eenzelfde manier worden begeleid bij de aankoop van een nieuwe woning die bij een andere makelaar te koop staat. We treden dan op als aankoopmakelaar; resultaatgericht en natuurlijk ook op basis van “NO CURE, NO PAY”.

Ook kunt u altijd terecht voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheekadvies.


Voor meer informatie vrijblijvende informatie kunt u contact opnemen met:

WitteWoning Makelaars Roosendaal
Smaragddijk 77
4706 MC Roosendaal
Tel: 0165-325553
Email: roosendaal@wittewoningmakelaars.nlOver WitteWoning Makelaars
WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten.
Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

Prestatiegerichte aankoopmakelaar
Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.

Woning taxatie en keuring
Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt.
Ook bemiddelen wij in goede en voordelige woningverzekeringen zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.