Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Deventer

Makelaar Deventer


  WitteWoning Makelaars Deventer


  Deventer
  Tel: 06 34693430
  Email: deventer@wittewoningmakelaars.nl

  Openingstijden:

  Indien u ons belt of e-mailt, maken wij graag een afspraak met u.

  WitteWoning Makelaars Deventer

  WitteWoning Makelaars Deventer: de voordeligste onafhankelijke makelaar met volledige dienstverlening voor de verkoop, en of aankoop van uw woning. WitteWoning Makelaars Deventer, met uitstekende kennis van de woningmarkt in de Stedendriehoek.

  Wij helpen u graag een woning aan te kopen, en wij worden beloond op basis van het onderhandelingsresultaat. Bovendien berekenen wij u geen kosten als er geen koopovereenkomst is getekend.
  Zonder enig risico kunt u ons uitproberen als aankoopmakelaar. Wij zijn pas tevreden als u zeer tevreden bent.

  Recentelijk is onze website vernieuwd waardoor wij uw woning nog beter kunnen presenteren. Met innovaties als de notaris op locatie of op ons kantoor, tegen het voordeligste tarief. Ook als koper van een van de panden uit ons aanbod vergeten wij u niet: u krijgt geheel kosteloos een persoonlijke website aangeboden om uw nieuwste bezit te tonen aan al uw relaties: www.kijkmijnhuis.nl/.

  Wij vinden dat iedereen recht heeft op een huis en daarom doneren wij € 1,- per actieve website van KijkMijnHuis.nl aan Stichting HomePlan.

  WitteWoning Makelaars Deventer doet niet aan acties: wij zijn actie. De hoogste kwaliteit van dienstverlening tegen de voordeligste courtage van Nederland.

  WitteWoning Makelaars Deventer:

  Verkoop van uw woning
  Aankoopbemiddeling
  Hypotheken
  Bouwtechnische keuring
  Gratis Waardebepaling
  Taxatie
  Notaris op kantoor of op locatie  Over WitteWoning Makelaars
  WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten.
  Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

  Prestatiegerichte aankoopmakelaar
  Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

  Onafhankelijk hypotheekadvies
  Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.

  Woning taxatie en keuring
  Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt.
  Ook bemiddelen wij in goede en voordelige woningverzekeringen zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.