Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Amersfoort

Makelaar Amersfoort


WitteWoning Makelaars Amersfoort

Vermeerstraat 85
3817 DC Amersfoort
Tel: 033 - 4481666 of 06 - 15601333
Email: amersfoort@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 09.30 - 17.00 uur.
's Avonds en zaterdag op afspraak.

WitteWoning Makelaars Amersfoort

Voor uitleg over onze werkwijze, al mogelijk vanaf 0,5 % en een kosteloze waardebepaling van uw woning, komen wij graag bij u langs op een voor u geschikt tijdstip, dus ook in de avonduren of op zaterdag.
U kunt ons altijd telefonisch bereiken voor een afspraak op : 033-448166 of 06-15601333

Witte Woning Makelaars Amersfoort:
Sinds 2006 is de WitteWoning Makelaars Amersfoort actief als makelaar met vele verkoop en aankoop successen.
Tot het werkgebied behoort Amersfoort en omstreken,door mijn geheel eigen enthousiaste stijl met een transparante werkwijze en lage kosten structuur kan ik de courtage op een zeer laag niveau houden.
Het kantoor wordt gerund door George de Graaff, al geruime tijd actief in de makelaardij in Amersfoort.
Ook kunt u bij ons terecht voor een eerlijk en echt onafhankelijk hypotheek advies.

Voor vrijblijvende informatie verwelkomen wij u graag in onze zaak. De koffie staat voor u klaar.Over WitteWoning Makelaars
WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten.
Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

Prestatiegerichte aankoopmakelaar
Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.

Woning taxatie en keuring
Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt.
Ook bemiddelen wij in goede en voordelige woningverzekeringen zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.