Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Zutphen

Makelaar Zutphen


WitteWoning Makelaars Zutphen

Polsbroekpassage 4
7201 CA Zutphen
Tel: 0575 516 117
Email: zutphen@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

Maandag: op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 16.30 uur

WitteWoning Makelaars Zutphen

Ons makelaarskantoor bevindt zich aan de drukste wandelroute naar het centrum van Zutphen in de Polsbroekpassage. De Polsbroekpassage ligt tussen het grote MIRO parkeerterrein bij Albert Heijn en de Beukerstraat, de belangrijkste winkelstraat in Zutphen.

In onze mooie etalages hebben wij veel ruimte om woningen te etaleren. Gezien de ligging van onze zaak in het wandelgebied is het een ideale plaats om woningen aan potentiële kopers te presenteren.

Onze makelaars kunnen u begeleiden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar. Ook kunnen wij u begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning die bij een andere makelaar te koop staat. Wij treden dan op als aankoopmakelaar.

Uiteraard kunnen wij ook een woning taxeren of een bouwkundige keuring uitvoeren. Ook kunt u bij ons terecht voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheekadvies.

Voor vrijblijvende informatie verwelkomen wij u graag in onze zaak. De koffie en thee staan voor u klaar!

Routeplanner: Indien u met de auto komt, kunt u het beste rijden naar de straat: De Polsbroek in Zutphen. Aan de rechterkant van deze straat is een zeer groot parkeerterrein voor 1000 auto's. Daar kun u de auto parkeren. Helemaal aan het einde van het terrein bevindt zich de toegang tot de Polsbroekpassage waar wij zijn gevestigd. Via deze passage lopen de mensen naar het centrum van Zutphen.Over WitteWoning Makelaars
WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten.
Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

Prestatiegerichte aankoopmakelaar
Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.

Woning taxatie en keuring
Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt.
Ook bemiddelen wij in goede en voordelige woningverzekeringen zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.