Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Hengelo

Makelaar Hengelo


WitteWoning Makelaars Hengelo

Eikstraat 41 (correspondentieadres)
7556 TV Hengelo
Tel: 074-2566833
Email: hengelo@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

Indien U ons belt of mailt, maken wij graag een afspraak met U.


WitteWoning Makelaars Hengelo


Mogen wij ons aan u voorstellen?

Na jarenlang op de hoek van de Wemenstraat in een winkelpand vele woningen te hebben aangekocht en verkocht, hebben wij besloten om het roer drastisch om te gooien. Dit betekent dat wij niet meer vanuit een winkellocatie werken..
De markt is veranderd. Waar vroeger een zichtlocatie als belangrijk werd ervaren, is nu een optimale zichtbaarheid op internet vele malen belangrijker geworden. WitteWoning Makelaars wordt zeer goed gevonden op de vele zoekmachines die ons land rijk is. Bovendien staan de woningen die wij te koop hebben voor onze klanten op alle belangrijke websites op internet.
Dit betekent dus dat uw woning goed wordt gevonden en gezien door vele duizenden geïnteresseerden! Wij willen u graag van dienst zijn met onze specialisten op verschillende vakgebieden. U kunt bij ons terecht voor het aan- of verkopen van uw woning, een hypotheekadvies, een bouwtechnische keuring, een woningtaxatie of verzekeringen.

Huis verkopen?
Bij ons kunt u alle diensten die u mag verwachten van een professionele makelaar afnemen.
Zoals waardebepaling, advies inzake styling, maken van een fotoreportage, een glossy brochure, plaatsen van de woning op internet, matchen met potentiele kopers, tot aan de begeleiding naar de notaris. Wij bieden u een volledige dienstverlening.

Huis aankopen?
Prestatie gerichte aankoopbegeleiding.
Als u uw huis samen met WitteWoning Makelaars Hengelo koopt, zorgen wij door onze professionele begeleiding voor een zo laag mogelijke aankoopprijs.
Uw belang is ons belang. Geen resultaat, geen kosten.

Hypotheek
Bij ons krijgt u een onafhankelijk en objectief advies. U kunt er verzekerd van zijn dat wij de tijd nemen om u advies op maat te verstrekken. U weet snel waar u aan toe bent. U bent bovendien altijd voordelig uit.
Maak een afspraak en wij nemen graag de mogelijkheden met u door!
Over WitteWoning Makelaars
WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten.
Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

Prestatiegerichte aankoopmakelaar
Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.

Woning taxatie en keuring
Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt.
Ook bemiddelen wij in goede en voordelige woningverzekeringen zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.