Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Doetinchem

Makelaar Doetinchem


WitteWoning Makelaars Doetinchem

Hof van Rome 1-02
7007 JW Doetinchem
Tel: 0314 - 392684
Fax: 0314 - 392069
Email: doetinchem@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur.
Vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.


WitteWoning Makelaars Doetinchem

Ons kantoorpand ligt aan de rand van Doetinchem, in het stadskwartier van de wijk Dichteren. In onze etalage creëren we ruimte voor aandacht van uw woning.

Uw huis in de picture
Natuurlijk wilt u dat uw woning in de picture staat; goed gevonden en gezien wordt. Naast de etalages, kunt u gebruik maken van promotioneel materiaal voor een mooie presentatie van uw huis. Uw huis kan ook gevonden worden via zoekbestanden op internet. Via rechtstreekse koppelingen of spidertechniek wordt uw woning rechtstreeks op websites als Funda, Jaap, Huizenzoeker, Miljoenenhuizen en Zoekallehuizen.nl geplaatst.

Professionele verkoopbegeleiding
WitteWoning Makelaars biedt u professionele verkoopbegeleiding, ook bij de aankoop van een nieuwe woning die bij een andere makelaar te koop staat. En WitteWoning Makelaars doet meer. Naast de verkoop van uw woning of de aankoop van uw nieuwe woning, kunt u terecht voor taxatie, bouwkundige keuring, inboedel- en opstalverzekering en een hypotheekadvies. Een eerlijk advies op maat. De WitteWoning Makelaars bekijkt desgewenst de mogelijkheden om uw bestaande hypotheek aan te passen en eventueel om te zetten tegen betere voorwaarden.

Gratis waardebepaling woning
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak voor een gratis waardebepaling, neem dan contact op met Dhr. A Lankveld van WitteWoning Makelaars Doetinchem onder nr. 0314 – 39 26 84


WitteWoning Makelaars is aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaar en is
ISO-gecertificeerd.Over WitteWoning Makelaars
WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het gebied van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Met alle voordelen van een landelijke organisatie waardoor we de voordeligste makelaar van Nederland kunnen zijn. Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs. Voor onze professionele begeleiding - van bezichtiging, tot onderhandeling en uiteindelijk het contact met de notaris om de koopakte te ondertekenen - hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is voor u! Indien u een van onze aankoopmakelaars inschakelt, slaat u twee vliegen in één klap: u koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat, geen kosten.