Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Delfzijl

Makelaar Delfzijl


WitteWoning Makelaars Delfzijl

Landstraat 16 (geen bezoekadres)
9934 BL Delfzijl
Tel: 0596 - 567 777
Email: delfzijl@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn, hanteren wij geen openingstijden. Wij kunnen u zeven dagen per week van dienst zijn.
Wij zijn telefonisch goed te bereiken, tenzij we in gesprek zijn met een andere klant of een bezichtiging uitvoeren.
En als u ons een email stuurt, geven wij u doorgaans binnen 24 uur een reactie.


WitteWoning Makelaars Delfzijl

Onze vestiging bevindt zich in het centrum van Delfzijl naast D-Reizen.

In onze etalages hebben wij veel ruimte om woningen te etaleren. Gezien de ligging van onze zaak in de doorgaande straat van de molen naar het hart van het centrum is dit een ideale plaats om woningen aan potentiële kopers te presenteren.

Wij kunnen u begeleiden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar. Ook kunnen wij u begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning die bij een andere makelaar te koop staat. Wij treden dan op als aankoopmakelaar.

Uiteraard kunnen wij ook een woning taxeren of een bouwkundige keuring uitvoeren. Ook kunt u bij ons terecht voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheekadvies.

Voor vrijblijvende informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.
Over WitteWoning Makelaars
WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten.
Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

Prestatiegerichte aankoopmakelaar
Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.

Woning taxatie en keuring
Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt.
Ook bemiddelen wij in goede en voordelige woningverzekeringen zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.