Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Zaandam

Makelaar Zaandam


WitteWoning Makelaars Zaandam

Zwarte Dolfijn 26 (corresponentie-adres)
1704 VR Heerhugowaard
Tel: 072-572 10 65
Email: zaandam@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00.
’s-Avonds en zaterdags op afspraak.

WitteWoning Makelaars Zaandam

Na jarenlang op de hoek van de Peperstraat in een winkelpand vele woningen te hebben aangekocht en verkocht, hebben wij besloten om het roer drastisch om te gooien. Vanaf heden werken wij niet meer vanuit een winkellocatie.

De markt is veranderd. Waar vroeger een zichtlocatie als belangrijk werd ervaren, is nu een optimale zichtbaarheid op internet vele malen belangrijker geworden. WitteWoning Makelaars wordt zeer goed gevonden op de vele zoekmachines die ons land rijk is. Bovendien staan de woningen die wij te koop hebben voor onze klanten op alle belangrijke websites op internet.
Dit betekent dus dat uw woning goed wordt gevonden en gezien door vele duizenden geïnteresseerden!

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het geven van goed en voordelig hypotheek- en verzekeringsadvies. U kunt daarvoor tevens terecht op onze website: www.lorenzfinancieeladvies.nl
Over WitteWoning Makelaars
WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten.
Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

Prestatiegerichte aankoopmakelaar
Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

Woning taxatie en keuring
Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt.br>