Home » Over ons » Onze vestigingen » Makelaar Tilburg Armhoef

Makelaar Tilburg Armhoef


WitteWoning Makelaars Tilburg Armhoef

De Werf 97
5018 CX Tilburg
Tel: 013 - 571 58 88
Fax: 013 - 571 22 25
Email: tilburgarmhoef@wittewoningmakelaars.nl

Openingstijden:

U kunt op afspraak terecht op kantoor Armhoef, De Werf 97, telefoon: 013 - 57 15 888, voor advies inzake de verkoop van uw woning, aankoopbegeleiding of hypotheekadvies. Voor een kostenloze waardebepaling van uw woning en uitleg over onze werkwijze, al mogelijk vanaf 0,5%, kom ik graag een keer bij u langs, eventueel ook in de avonduren of op zaterdag. De etalage aan het Pelgrimspad (Armhoefse Akkers) is geen kantoor maar een goed bereikbare etalage om uw pand goed onder de aandacht te brengen.

Uiteraard ben ik dagelijks telefonisch bereikbaar op telefoonnummer:

Kantoor: 013 - 57 15 888 of mobiel Erik van Poppel: 06 - 28 78 53 67.


WitteWoning Makelaars Tilburg Armhoef

Ik wil me graag aan u voorstellen:

Ik, Erik van Poppel, werk onder de naam WitteWoning Makelaars (op afspraak) vanuit kantoorArmhoef, De Werf 97 en beheer een etalage aan het Pelgrimspad in de wijk Armhoefse Akkers die duidelijk zichtbaar en bereikbaar is vanaf de parkeerplaats van de ALDI.

Tot mijn werkgebied hoort Tilburg en omstreken. Al jarenlang ben ik werkzaam in de makelaardij en mede hierdoor heb ik een groot netwerk in de regio Tilburg.

Door onze geheel eigen stijl met een transparante werkwijze en lage kostenstructuur kan ik de courtage op een zeer laag niveau houden: al vanaf 0,5% courtage kan uw woning bij ons in verkoop en natuurlijk op basis van “no cure, no pay”. Ik denk graag op een creatieve manier met u mee voor een optimale verkoop van uw woning!

Ik kan u op een persoonlijke en professionele manier begeleiden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar. Ook kan ik u op eenzelfde manier begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning die bij een andere makelaar te koop staat. Ik treed dan op als aankoopmakelaar; resultaatgericht en natuurlijk ook op basis van “no cure, no pay”.

Uiteraard kan ik ook de taxatie van een woning verzorgen of een bouwkundige keuring. Ook kunt u bij mij terecht voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheekadvies.

Voor vrijblijvende informatie kunt u contact met mij opnemen:

Erik van Poppel
06 – 287 853 67
erikvanpoppel@wittewoningmakelaars.nlOver WitteWoning Makelaars
WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten.
Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding ( courtage ) van 0,5% van de vraagprijs. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

Prestatiegerichte aankoopmakelaar
Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Onze hypotheekadviseurs geven écht onafhankelijk en objectief advies over alle mogelijke hypotheekvormen van meer dan 30 grote en kleine financiële instellingen zoals banken en verzekeringmaatschappijen. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijk advies op maat krijgt. Door de werkwijze van de WitteWoning Makelaars bent u bovendien altijd voordelig uit. Ook als u reeds een woning en een hypotheek heeft is het raadzaam om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Vaak zijn wij in staat een bestaande hypotheek aan te passen of om te zetten tegen betere voorwaarden.

Woning taxatie en keuring
Uiteraard kunt u bij WitteWoning Makelaars ook voordelig terecht voor een taxatie van uw woning of een bouwkundige keuring van de woning die u aankoopt.
Ook bemiddelen wij in goede en voordelige woningverzekeringen zoals een inboedelverzekering of een opstalverzekering.