• De beste service voor de scherpste prijs van Nederland

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Vestiging Apeldoorn

U wilt een afspraak maken?

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 055-2020010 of per mail via apeldoorn@wittewoningmakelaars.nl

WitteWoning makelaars in Apeldoorn

Welkom bij Witte Woning Makelaars Apeldoorn!

De WitteWoning Makelaars in Apeldoorn, opgericht door Sander Bakx en Ruben Harms is ontstaan uit het financieel adviesbureau Harms & Bakx, die sinds 2013 actief is op de financiële markt. Het full-service adviesbureau richt zich voornamelijk op hypotheken en verzekeren, maar ook op consumptief kredieten en sparen voor later.

Doordat er bij het aangaan van de hypotheek veelal werd geadviseerd bij aankoop- en verkoop van de woning, was de oprichting van WitteWoning Makelaars Apeldoorn een logische vervolgstap.  De klant wegsturen zit nou eenmaal niet in onze aard. Ons doel is om onze klanten volledig ontzorgen bij de aan- en verkoop van de woning. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kan de klant zich focussen op zijn droomhuis in plaats van de formaliteiten. Door de krachten van Harms & Bakx te bundelen met de WitteWoning Makelaar, moet dit zeker lukken.

Persoonlijke contact

Bij de WitteWoning Makelaars in Apeldoorn staan persoonlijk contact hoog in het vaandel. Door de randzaken zoveel mogelijk weg te automatiseren, blijft er meer tijd over voor een persoonlijk aanpak.

Ook ‘s avonds en in weekend

Met de flexibiliteit van de WitteWoning Makelaars in Apeldoorn is het geen enkel probleem om ‘s avonds en in het weekend een afspraak te plannen aan huis. Het voordeel hiervan is dat er geen vrije dagen of oppas geregeld hoeven te worden.

Een e-mail is welkom naar apeldoorn@wittewoningmakelaars.nl, wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

WitteWoning makelaars - algemeen

Stel hier uw vraag

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Vraag of opmerking