• De beste service voor de scherpste prijs van Nederland

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Vestiging Apeldoorn

U wilt een afspraak maken?

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-40145906 of per mail via apeldoorn@wittewoningmakelaars.nl

WitteWoning makelaars in Apeldoorn

Welkom bij Witte Woning Makelaars Apeldoorn!

Sinds juli 2018 zijn wij franchisenemer bij WitteWoning Makelaars. Een terechte stap, aangezien wij al sinds 2016 in de dienstverlening zitten. Wij zijn twee enthousiaste makelaars genaamd Kemal Dursun en Hakan Akar. De samenwerking met WitteWoning Makelaars is perfect. De beste service voor de scherpste prijs van Nederland. Zo kunnen wij een win-win situatie creëren en ons concentreren op het betaalbaar en kwalitatief aanbieden van makelaardij diensten.

Graag willen wij u begeleiden met het traject om uw huis te (ver)kopen/(ver)huren of om u natuurlijk te helpen met het vinden van uw droomhuis. In overleg kunnen wij ook meer trajecten uit handen nemen. Het lijkt ons geweldig om u daarmee van dienst te zijn. Samen zorgen we ervoor dat we voor u een maximaal gewenst resultaat behalen in de (ver)koop van uw woning. Deze komt tevens met een volledige vermelding op Funda te staan.

Bij ons heeft u indien u dat wenst altijd dezelfde contactpersoon, omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn hanteren wij ook ruime openingstijden. U kunt zes dagen per week bij ons terecht en ook in de avonden zijn wij bereikbaar. Dit zorgt ervoor dat wij zeer flexibel kunnen handelen en gemakkelijker een afspraak bij u thuis te maken of een bezichtiging in te plannen op het door u gewenste tijdstip.

Wilt u uw woning verkopen of een woning aankopen dan komen wij graag bij u thuis. U hoeft zelf de deur niet uit en wij krijgen gelijk een indruk van uw woning en uw woonwensen.

Bent u benieuwd wat u woning waard is? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Telefoonnummer: 06-40145906, u kunt ons ook bereiken op Whatsapp met dit nummer.
Een e-mail is welkom naar apeldoorn@wittewoningmakelaars.nl, wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

WitteWoning Makelaars Apeldoorn

WitteWoning makelaars - Vestiging Apeldoorn

Stel hier uw vraag

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Vraag of opmerking