• De beste service voor de scherpste prijs van Nederland

Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Vestiging Tilburg-Armhoef

U wilt een afspraak maken?

U kunt ons bereiken op  telefoonnummer 013-5715888 of per mail via erikvanpoppel@wittewoningmakelaars.nl

WitteWoning makelaars in Tilburg-Armhoef

Ik wil mezelf graag even voorstellen:

Ik, Erik van Poppel, werk onder de naam WitteWoning Makelaars Tilburg vanuit kantoor Armhoef, De Werf 97, kantoor Berkel Enschot, Jeroen Boschlaan 39.

De naam Tilburg Armhoef is ontstaan omdat er meerdere kantoren in Tilburg zijn. Aangezien ik opgegroeid ben in de wijk Armhoef, is deze naam ontstaan. Tegenwoordig ben ik woon achtend in Berkel Enschot maar heb natuurlijk mijn netwerk ook nog gewoon in Tilburg.

Tot mijn werkgebied hoort Tilburg/Berkel Enschot en omstreken. Al jarenlang ben ik werkzaam in de makelaardij en mede hierdoor heb ik een groot netwerk in de regio Tilburg.

Door onze geheel eigen stijl met een transparante werkwijze en lage kostenstructuur kan ik de courtage op een zeer laag niveau houden. Uw woning staat met een volledige vermelding op FUNDA. Ik denk graag op een creatieve manier met u mee voor een optimale verkoop van uw woning!

Ik kan u op een persoonlijke en professionele manier begeleiden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar. Ook kan ik u op dezelfde manier begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning die bij een andere makelaar te koop staat. Ik treed dan op als aankoopmakelaar; resultaatgericht en natuurlijk ook op basis van “no cure, no pay”.

Uiteraard kan ik ook de taxatie van een woning verzorgen of een bouwkundige keuring. Ook kunt u bij mij terecht voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheekadvies.

Voor vrijblijvende informatie kunt u contact met me opnemen:

Erik van Poppel
013-5715888
06-28785367

WitteWoning makelaars - Vestiging Tilburg-Armhoef
WitteWoning makelaars - Vestiging Tilburg-Armhoef

Openingstijden:

U kunt op afspraak terecht op kantoor Armhoef, de Werf 97 of kantoor Berkel Enschot, Jeroen Boschlaan 39, telefoon 013-5715888 Voor advies inzak de verkoop van uw woning, aankoopbegeleiding of hypotheekadvies. Voor een kosteloze waarde bepaling van uw woning en uitleg over onze werkwijze, al mogelijk vanaf 0,5% kom ik graag een keer bij u langs, eventueel ook in de avonduren of op zaterdag. De etalage aan het Pelgrimspad (Armhoefse Akkers) is geen kantoor, maar een goede bereikbare etalage om uw pand goed onder de aandacht te brengen.

Stel hier uw vraag

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Vraag of opmerking