• De beste service voor de scherpste prijs van Nederland

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Vestiging Vlaardingen

U wilt een afspraak maken?

U kunt ons bereiken op 06-36324062 of per mail via vlaardingen@wittewoningmakelaars.nl

WitteWoning makelaars in Vlaardingen

Wij zijn het adres voor “one-stop financiele dienstverlening shopping” en hebben alle specialiteiten in huis om jou optimaal te helpen bij het kopen of verkopen van je woning en alle bijbehorende financiele diensten.

Na van 1992 tot en met 1999 al in de Vlaardingse makelaarswereld rondgelopen te hebben ben ik na even gereisd te hebben weer gaan werken als hypotheekadviseur. In 2018 is mij de kans geboden om in Vlaardingen een Finzie hypotheekadvieskantoor te beginnen. Niet alleen biedt Finzie kwalitatief goed en zeer betaalbaar hypotheekadvies, maar ook kunnen wij een volledig verzekeringspakket aanbieden waarmee je niet alleen voordeel behaalt, maar ook volledig ontzorgd wordt.

Nu komt daar de samenwerking met WitteWoning Makelaars bij. Een goede toevoeging op de diensten van Finzie. WitteWoning Makelaars richt zich voornamelijk op aan- en verkoop begeleiding. Ik ken Vlaardingen en de omliggende plaatsen goed en ik vind het erg leuk om je te mogen helpen met de aankoop of verkoop van je huis.

Wil je meerweten over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan even contact op via de mail: vlaardingen@wittewoningmakelaars.nl

WitteWoning Makelaars Vlaardingen is gevestigd op de James Wattweg 18, 3133 KK te Vlaardingen.

WitteWoning makelaars - Vestiging Vlaardingen
WitteWoning makelaars - Vestiging Tilburg-Reeshof

Openingstijden:

Wij zijn telefonisch goed te bereiken, tenzij we in gesprek zijn met een andere klant of een bezichtiging uitvoeren. En als u ons een email stuurt, of het formulier invult geven wij u doorgaans binnen 24 uur een reactie.

Stel hier uw vraag

    Naam
    E-mail
    Telefoonnummer
    Vraag of opmerking