U wilt een afspraak maken?

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-45493120 of per mail via tiel@wittewoningmakelaars.nl

WhatsApp ons

WitteWoning makelaars in Tiel

WitteWoning makelaars in Tiel

Per 1 maart 2021 zijn wij actief als WitteWoning Makelaars in Tiel. Graag stel ik mij voor aan u. Mijn naam is Hediye Odabasoglu.

Mijn bijna 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en vastgoed zet ik graag in om u van dienst te zijn.

Wij kunnen u van dienst zijn bij de verkoop van uw huidige woning of de aankoop van een nieuwe woning. Tevens kunt u voor een passende hypotheek en/of verzekeringspakket bij ons terecht. Persoonlijk advies, tijd en aandacht voor u als klant staan hierbij voorop.

Wij verkopen uw woning op de wijze alsof het onze eigen woning is! Wenst u een woning aan te kopen, dan begeleiden wij u hierbij alsof het om de aankoop van onze eigen woning gaat.

Wij onderscheiden ons door altijd te luisteren naar de wensen van onze klant, door betrokkenheid te tonen en we zijn altijd bereikbaar. Uw belang is ons belang.
Wij zijn niet alleen uw partner in verkoop en aankoop van uw woning, ook voor alle bijkomende zaken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u ondersteunen in het verkrijgen van een eerste akkoord voor uw hypotheek binnen 48 uur. Een volledig akkoord (mits haalbaar) voor uw aanvraag hebben wij als Witte Woning Makelaars binnen maximaal 2 weken voor elkaar.

Daar wij beschikken over een netwerk van onder andere taxateurs, bouwkundigen en notarissen, kunnen wij ook hiervoor de contacten leggen zodat u maar één aanspreekpunt heeft, wel zo gemakkelijk.

We kunnen u naast het Nederlands, ook helpen in het Turks en Engels.
Size türkçe de yardımcı olabiliriz.
We also can help you in English.

Bekijk ons aanbod