WitteWoning Makelaars Tilburg-Berkel Enschot

WitteWoning Makelaars Tilburg-Berkel Enschot

Jeroen Boschlaan 39 5056 CV Berkel-Enschot

U wilt een afspraak maken?

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 013-5715888 of per mail via erikvanpoppel@wittewoningmakelaars.nl

WhatsApp ons

WitteWoning makelaars in Tilburg-Berkel Enschot

Ik wil mezelf graag even voorstellen:

Ik, Erik van Poppel, werk onder de naam WitteWoning Makelaars Tilburg vanuit kantoor Armhoef, De Werf 97, kantoor Berkel Enschot, Jeroen Boschlaan 39. Tot mijn werkgebied hoort Tilburg/Berkel Enschot en omstreken.

Door mijn geheel eigen stijl met een transparante werkwijze en lage kostenstructuur kan ik de courtage op het meest optimale niveau houden. Samen zorgen we er voor dat we voor u een maximaal gewenst resultaat behalen in de verkoop van uw woning. Deze komt tevens met een volledige vermelding op FUNDA te staan.

Wenst u op een persoonlijke en professionele manier begeleid te worden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar? Of kan ik u op dezelfde manier begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning die bij een andere makelaar te koop staat? dan treed Ik op als aankoopmakelaar; resultaatgericht en natuurlijk ook op basis van “no cure, no pay”.

De taxatie van een woning verzorgen, een bouwkundige keuring of voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheekadvies kunt u op mij rekenen.

Voor vrijblijvende informatie kunt u contact met me opnemen:

Erik van Poppel
013-5715888

Bekijk het aanbod

Aanbod van WitteWoning Makelaars Tilburg-Berkel Enschot

Benieuwd wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling