Waarom kiezen voor een franchise formule zoals WitteWoning makelaars

Natuurlijk kun je ook onder eigen naam een makelaardij beginnen. Wat biedt onze formule dan voor voordelen t.o.v. een vestiging onder eigen naam?

Onderzoek door de Kvk wees onlangs uit dat startende ondernemers veel meer kans op succes hebben als zij deel uitmaken van een franchiseformule. 97% van de franchise ondernemers bestonden na een jaar nog, tegen over slechts 62% van de onafhankelijke ondernemers.

De franchisenemers van WitteWoning Makelaars werken volledig zelfstandig zowel juridisch als economisch. Als franchisenemer werk je dus voor eigen rekening en risico, maar wel met alle voordelen van de formule van WitteWoning Makelaars. Denk hierbij aan een landelijke uniforme uitstraling, marktkennis, netwerk van specialisten, professionele marketing en communicatie, inkoopkracht, concept ontwikkeling en franchisedagen. WitteWoning Makelaars neemt je een aantal tijdrovende en ingewikkelde werkzaamheden uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op het allerbelangrijkste, de Klant.

Als franchisenemer krijg je exclusiviteit in een bepaald verzorgings gebied. Zo heb je de garantie dat je ons concept als enige mag voeren in dit gebied. Onze doelstelling is om de komende jaren door te groeien naar 100 vestigingen landelijk. Ook niet meer, zodat we de exclusiviteit van de verzorgingsgebieden kunnen waarborgen.

We kennen geen hoge instapkosten zoals bij veel andere formules, en we hanteren een lage vaste franchise vergoeding. Hierdoor is onze formule ook zeer geschikt voor de startende ondernemer.

Is je interesse gewekt, en ben je klaar om je eigen vestiging te openen?

Wil je ook deel uit gaan maken van onze succesformule of wil je aanvullende informatie ontvangen, vul dan vandaag nog onderstaand formulier in. Wij zullen dan telefonisch contact met je opnemen.

Benieuwd wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling