WitteWoning Makelaars Venray & Horst a/d Maas

WitteWoning Makelaars Venray & Horst a/d Maas

Smellekenlaan 53 Venray

U wilt een afspraak maken?

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0478-204120 of per mail via venrayhorst@wittewoningmakelaars.nl

WhatsApp ons

WitteWoning makelaars in Venray & Horst aan de Maas

Dé Makelaar die naar u luistert, voor u de tijd neemt en u ondersteunt, bij misschien wel de belangrijkste beslissing in uw leven. Persoonlijk contact en laagdrempeligheid staan bij ons centraal, zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos deze mooie stap kunt zetten, en altijd terecht kunt met uw vragen!

Sinds enige tijd zijn wij met veel passie actief in de vastgoedbranche. Aankoop, verkoop, huur en verhuur, wij zullen u volledig bijstaan! Een samenwerking met WitteWoning Makelaars zien wij als perfecte combinatie, zo heeft u de voordelen van een kleinschalig kantoor en een vaste contactpersoon maar ook de voordelen van een grote organisatie.

Wij zullen bemiddelen bij de verkoop of verhuur van uw woning tegen zeer aantrekkelijke, transparante tarieven. Ook kunnen wij u bijstaan bij de aankoop van uw droomhuis tegen een zo gunstig mogelijke aankoopprijs, uiteraard op basis van ”no cure, no pay”.

We komen graag bij u thuis; zo hoeft u de deur niet uit en krijgen wij direct een indruk van uw woning en uw woonwensen. Bij verkoop doen wij voor u de waardebepaling GRATIS!

Kunnen wij iets voor u betekenen? Dan horen wij dat graag! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

venrayhorst@wittewoningmakelaars.nl
0478 – 20 41 20

Jesse Rommen
WitteWoning Makelaars Venray & Horst a/d Maas

Bekijk het aanbod

Benieuwd wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling