WitteWoning Makelaars Waterweg

WitteWoning Makelaars Waterweg

Wilgendal 23 3142 AN Maassluis

WitteWoning Makelaars Waterweg

 

Welkom bij WitteWoning Makelaars Waterweg.

Mijn naam is Marc Soer, sinds kort aangesloten bij WitteWoning Makelaars en actief in de vastgoedbranche. Tot mijn werkgebied hoort Maassluis, Schiedam, Vlaardingen en omstreken.

Een samenwerking met WitteWoning Makelaars zien wij als perfecte combinatie. Zo heeft u de voordelen van een kleinschalig kantoor en een vaste contactpersoon maar ook de voordelen van een grote organisatie.

Graag begeleid ik u persoonlijk bij de verkoop van uw woning. Waar sta ik voor? Laagdrempeligheid, advies, steun en een luisterend oor. Een huis verkopen doe je niet elke dag en soms ook niet zo maar. 

Daarvoor ben ik ook na kantooruren bereikbaar en denk ik graag mee in oplossingen. Openheid naar elkaar is belangrijk, dan weten we wat we aan elkaar hebben. Net even anders denken met als doel de verkoop zo makkelijk mogelijk te maken en zoveel mogelijk te ontzorgen. Een afspraak in de avonduren of op zaterdag; geen probleem.

Advies voor het verkoop klaar maken van de woning? Ook daarbij kan ik u helpen.

Kan ik iets voor u betekenen? Dan hoor ik dat graag! Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak, waarna ik u een scherp tarief kan aanbieden. Als nuchtere Rotterdammer weet ik ook dat dit een belangrijk onderdeel is van de deal. En uiteraard: “no cure, no pay”.

e-mail: waterweg@wittewoningmakelaars.nl
tel.: 010-7618486

Marc Soer
WitteWoning Makelaars Waterweg


Aanbod van WitteWoning Makelaars Waterweg

Benieuwd wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling