WitteWoning Makelaars Kampen

WitteWoning Makelaars Kampen

Ida Gerhardtstraat 28 8264 DW Kampen

U wilt een afspraak maken?

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 038-7730005 of per mail via kampen@wittewoningmakelaars.nl

WhatsApp ons

WitteWoning makelaars in Kampen

Welkom bij WitteWoning Makelaars Kampen

De WitteWoning Makelaars in Kampen, opgericht door Sander Bakx en Ruben Harms is ontstaan uit het financieel adviesbureau Harms & Bakx, die sinds 2013 actief is op de financiële markt. Het full-service adviesbureau richt zich voornamelijk op hypotheken en verzekeren, maar ook op consumptief kredieten en sparen voor later.

Doordat er bij het aangaan van de hypotheek veelal werd geadviseerd bij aankoop- en verkoop van de woning, was de oprichting van WitteWoning Makelaars Kampen een logische vervolgstap. De klant wegsturen zit nou eenmaal niet in onze aard. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen bij de aan- en verkoop van de woning. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kan de klant zich focussen op zijn droomhuis in plaats van de formaliteiten. Door de krachten van Harms & Bakx te bundelen met de WitteWoning Makelaar, moet dit zeker lukken.

Persoonlijke contact

Bij de WitteWoning Makelaars in Kampen staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Door de randzaken zoveel mogelijk weg te automatiseren, blijft er meer tijd over voor een persoonlijk aanpak.

Ook ‘s avonds en in weekend

Met de flexibiliteit van de WitteWoning Makelaars in Kampen is het geen enkel probleem om ‘s avonds en in het weekend een afspraak te plannen aan huis. Het voordeel hiervan is dat er geen vrije dagen of oppas geregeld hoeft te worden.

E-mail is welkom naar kampen@wittewoningmakelaars.nl en wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Vestigings adres:

WitteWoning Makelaars Kampen
Winterbed 25
8266 LA Kampen

Openingstijden:

Dagelijks zijn wij doordeweeks open tijdens kantoortijden van 09:00 tot 17:00.

Benieuwd wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling