WitteWoning Makelaars Amerstreek-Biesbosch

WitteWoning Makelaars Amerstreek-Biesbosch

Keizer Napoleonweg 1 4273 LB Hank

U wilt een afspraak maken?

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0162-724064 of per mail via a-b@wittewoningmakelaars.nl

WhatsApp ons

Wij werken onder de naam WitteWoning Makelaars Amerstreek en Biesbosch vanuit Hank. Tot ons werkgebied hoort Hank, Raamsdonksveer, Oosterhout en omstreken.
 
Door onze geheel eigen stijl met een transparante werkwijze en lage kostenstructuur kunnen wij de courtage op het meest optimale niveau houden. Samen zorgen we er voor dat we voor u een maximaal gewenst resultaat behalen in de verkoop van uw woning. Deze komt tevens met een volledige vermelding op FUNDA te staan.
 
Wij bemiddelen bij de verkoop of verhuur van uw woning tegen zeer aantrekkelijke, transparante tarieven (o.a. plaatsing op Funda). Ook kunnen wij u bijstaan bij de aankoop van uw droomhuis tegen een zo gunstig mogelijke aankoopprijs. Tevens kan ik u begeleiden met de taxatie van een woning, een bouwkundige keuring of voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheekadvies. Waardepaling van uw woning is altijd gratis!
 
We komen gewoon bij u thuis, of bij de woning die we voor u mogen verkopen/verhuren. Dit is voor u makkelijker want u hoeft de deur niet uit, en wij krijgen gelijk een indruk van de woning die u wilt verkopen/verhuren. Iets wat bij een afspraak op kantoor niet lukt. Een win win situatie dus.
 
Voor vrijblijvende informatie kunt u contact met ons opnemen:
 
WitteWoning Makelaars Amerstreek en Biesbosch
 
06-10862029
 
0162-724064

Bekijk het aanbod

Aanbod van WitteWoning Makelaars Amerstreek-Biesbosch

Benieuwd wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling