WitteWoning Makelaars Almelo Tubbergen

WitteWoning Makelaars Almelo Tubbergen

De Kron 3 7615 PZ Harbrinkhoek

U wilt een afspraak maken?

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0546-455508 of per mail via almelo@wittewoningmakelaars.nl

WhatsApp ons

WitteWoning makelaars in Almelo

Het is alweer een hele tijd geleden dat Walter Busscher de deuren opende van zijn Assurantiekantoor W. Busscher in Harbrinkhoek. In 1992 startte Walter het bedrijf vanaf zijn woonadres. Binnen enkele jaren bleek dat er meer ruimte nodig was en de verhuizing naar de Almeloseweg was een feit. Op 13 juli 2020 is het bedrijf wederom verhuist en is het sindsdien gevestigd in het mooie verbouwde pand aan de Krön 3 te Harbrinkhoek.

Onze laagdrempeligheid bracht ons waar we nu zijn: een kantoor waar men makkelijk binnenloopt. Ongedwongen en we nemen de tijd.

Voor de meeste inwoners van Harbrinkhoek is Assurantiekantoor W. Busscher inmiddels een bekend bedrijf. In de zin dat ze hun verzekeringen of bankzaken bij ons onder brachten, maar ook door de diverse sponsoruitingen, van voetbalclub tot volleybalvereniging en van zanggroep tot autorodeo.

Kies zelf hoe u uw zaken regelt

Gemak en zekerheid, dat zijn kernwoorden binnen onze dienstverlening. U kiest zelf hoe u uw financiële zaken regelt: met een persoonlijk advies, via onze telefonische helpdesk of via onze digitale verzekeringswinkel. Wat u ook kiest, u profiteert van onze uitgebreide service en verzekeringsproducten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Hecht team

Iedereen in het team werkt samen, maar houdt ook het eigen takenpakket/specialisme voor ogen. Zo is Walter Busscher zelf ‘Erkend Hypotheekadviseur’ en runt hij samen met Esther Oude Nijhuis-Snijders de makelaardij. Bij ons is alles mogelijk na goed overleg. Wij luisteren naar de wensen van onze relaties en proberen er altijd zoveel mogelijk gehoor aan te geven.

Op kantoor zit een team voor onder andere schade-afhandeling, (polis)administratie, reisadvies (Reisburo Busscher), bancaire zaken (RegioBank) en makelaardij (WitteWoning Makelaars). De combinatie van alle medewerkers bij ons op kantoor zorgt voor een compleet financieel dienstenpakket. Kortom: Alles onder één dak!

Een nuchtere kijk

Het is de nuchtere kijk en tegelijkertijd het persoonlijke contact waardoor WitteWoning Makelaars zo goed aansluit bij Busscher. Kunnen we iets voor u betekenen? Dan horen we dat graag!

Bekijk het aanbod

Aanbod van WitteWoning Makelaars Almelo Tubbergen

Benieuwd wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling