WitteWoning Makelaars Nijmegen

WitteWoning Makelaars Nijmegen

Stationsplein 26 6512AB Nijmegen

U wilt een afspraak maken?

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 024-2024111 of per mail via nijmegen@wittewoningmakelaars.nl

WhatsApp ons

WitteWoning makelaars in Nijmegen

Welkom bij WitteWoning Makelaars Nijmegen!

Uw woning verkopen?

De zoektocht naar een makelaar is niet gemakkelijk. De gehanteerde courtages verschillen en daarnaast komen er vaak nog andere kosten om de hoek kijken, soms verwacht, soms onverwacht. Het is dus lastig om de kosten overzichtelijk te krijgen. Dat begrijpen wij bij WitteWoning Makelaars Nijmegen en daarom zorgen wij er voor dat u bij ons maar één bedrag betaalt waar alles bij in zit. Geen verrassingen en geen addertjes onder het gras. Bij ons staan transparantie, duidelijkheid en bereikbaarheid voorop en zullen wij er alles aan doen om de verkoop van uw huis zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk te maken.

Dankzij onze samenwerking met WitteWoning Makelaars profiteert u van de voordelen van een grote organisatie door diversiteit in dienstverlening en kennis en een kleinschalig kantoor tegelijkertijd; de communicatielijnen zijn kort en één vast contactpersoon begeleidt u door het gehele proces. Eén ding staat dus vast, bij ons vindt u de beste service voor de beste prijs.

WitteWoning Makelaars Nijmegen zorgt er dus voor dat:

  • U de beste prijs voor uw woning krijgt in een zo’n kort mogelijke tijd.
  • U wordt ondersteund door een professionele adviseur.
  • U zorgeloos door de verkoop van uw woning komt.
  • Wij altijd bereikbaar zijn, 365 dagen per jaar.

Wilt u meer over ons weten? Dat kan! Wij komen graag langs om elkaar beter te leren kennen, dan kunnen wij u meteen vertellen wat uw woning waard is en dat nog eens geheel vrijblijvend ook.

Een nieuw thuis vinden?

Naast het begeleiden van het verkoopproces kunnen wij u ook helpen bij het vinden van een nieuw thuis en de begeleiding van het aankoopproces. In de huidige markt is het belangrijk dat er snel gehandeld kan worden. Dankzij onze expertise en uitstekende bereikbaarheid kunnen wij snel schakelen wanneer er een thuis is gevonden dat bij u past en garanderen wij u een zo gunstig mogelijke aankoopprijs. Natuurlijk doen wij dit op een no-cure-no-pay basis, want bij WitteWoning Makelaars Nijmegen zorgen wij dat u niet met lege handen naar huis wordt gestuurd.

Hoe kunt u ons bereiken?

Wij staan altijd voor u klaar en zijn dus 365 dagen per jaar bereikbaar.

U kunt ons bellen, appen of een e-mail sturen voor een vrijblijvende afspraak.

U kunt e-mailen naar: nijmegen@wittewoningmakelaars.nl

U kunt bellen of appen naar: 024- 2024111

Aanbod van WitteWoning Makelaars Nijmegen

Benieuwd wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling