Verkocht onder voorbehoud:St Gerardusplein 15, 5644 NG Eindhoven - Foto
Verkocht onder voorbehoud
+28

St Gerardusplein 15 5644 NG Eindhoven € 295.000,- k.k.

  • Appartement
  • 2 kamers
  • 1 slaapkamer(s)
  • 1 badkamer
  • Bouwjaar 1926
  • 62 m² gebruiksoppervlakte
  • A Energielabel A

Beschrijving

Starters opgelet. Dit instapklare appartement met patio en energielabel A is per direct beschikbaar! Met uitzicht op het St. Gerardusplein is dit wellicht een van de leukste plekken om te wonen in deze buurt.

In de nabije omgeving van het appartement zijn alle nodige dagelijkse voorzieningen te vinden. Als je de deur uitloopt stap je direct het prachtige kerkplein op. Daarnaast is er een sportschool direct voor de deur, een supermarkt aan het einde van de straat en een basisschool om de hoek. Een stukje wandelen doe je om de hoek bij het stadspark en het centrum van Eindhoven is met tien minuten fietsen te bereiken. Ook zijn de uitvalswegen de A67 en A2 binnen 5 minuten met de auto te bereiken.

Indeling:
De voordeur van het appartement is gelegen in de algemene toegangshal van het complex. Aan de voorzijde van het appartement is de woonkamer gelegen die uitkijkt over het St. Gerardusplein. Een fijne zithoek creëren is geen enkel probleem, er is meer dan genoeg ruimte voor een hoekbank. De woonkamer gaat over in de keuken die in open verbinding staan met elkaar. De keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, vierpits-gasfornuis en een mooie hoeveelheid kastruimte. Het makkelijkste is om bij de keuken ook de eethoek aan te brengen. Je kan hier gemakkelijk een fijne eettafel kwijt. In de hoek van de eetkamer vinden we nog een inbouwkast.

Na de keuken lopen we de hal in die het woongedeelte scheidt van het slaapgedeelte. Aan de linkerhand is de toegang tot de badkamer te vinden. Deze is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Tegenover de deur van de badkamer is de kast gelegen waar de cv-opstelling is geplaatst. De inbouwkast hiernaast biedt ruimte aan een wasopstelling.

Aan het einde van de hal vinden we de slaapkamer. Deze is dus gelegen aan de achterzijde van het appartement. Hier kan je gemakkelijk een tweepersoonsbed en een flinke kledingkast kwijt.
De slaapkamer biedt tevens toegang tot de buitenruimte. Deze is ruim genoeg voor een tuin- of loungeset.
Berging:
Aan het einde van de gang die naast het complex oploopt is een algemene fietsenstalling te vinden. Deze is afsluitbaar, dit geldt ook voor de poort aan de gang.
Er zal een niet-zelf-bewoningsclausule worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Bijzonderheden:
- Energielabel A
- Uitzicht op het St. Gerardusplein
- Fijne buitenruimte
- Algemene afsluitbare fietsenberging
- Projectnotaris van toepassing: HKP-notarissen Eindhoven.
- VvE-kosten: ca. €320,00, dit is inclusief een voorschot van ca. €116,- voor gas, water, elektra, internet, schoonmaak ramen en reservering voor het onderhoud en verzekeringen.
- Direct beschikbaar

Starters beware. This turnkey flat with a patio and energy label A is available immediately! Overlooking St Gerardusplein, this is probably one of the nicest places to live in this neighbourhood.

All the necessary daily amenities can be found in the close vicinity of the flat. When you walk out the door, you step directly onto the beautiful church square. There is also a gym right outside the door, a supermarket at the end of the street and a primary school around the corner. You can take a walk around the corner at the city park and the centre of Eindhoven can be reached in ten minutes by bike. You can also reach the A67 and A2 motorways within five minutes by car.

Layout:
The front door of the flat is located in the general entrance hall of the complex. At the front of the flat is the living room located overlooking the St. Gerardusplein. Creating a nice seating area is no problem, there is more than enough room for a corner sofa. The living room flows into the kitchen, which are in open connection with each other. The kitchen is equipped with a fridge, dishwasher, four-burner gas cooker and a nice amount of cupboard space. The easiest thing to do is to join the kitchen with the dining area. You can easily fit a fine dining table here. In the corner of the dining room, we find another built-in cupboard.

After the kitchen, we walk into the hall that separates the living area from the sleeping area. On the left hand side is the entrance to the bathroom. This is equipped with a walk-in shower, sink and toilet. Opposite the door to the bathroom is the cupboard housing the central heating system. The built-in cupboard next door provides space for a laundry set-up.

At the end of the hall we find the bedroom. This is thus located at the rear of the flat. Here you can easily fit a double bed and a large wardrobe.
The bedroom also provides access to the outdoor area. This is spacious enough for a garden or lounge set.
Storage room:
A general bike shed can be found at the end of the corridor that runs up next to the complex. This is lockable, as is the gate at the corridor.
A non-self-occupation clause will be included in the purchase agreement.

Details:
- Energy label A
- View of the St. Gerardusplein
- Fine outdoor space
- General lockable bike shed
- Applicable project notary: HKP notaries Eindhoven.
- VvE costs: approx. €320,00, this includes an advance payment of approx. €116,- for gas, water, electricity, internet, cleaning windows and reservation for maintenance and insurances.
- Available immediately

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
117
Vraagprijs
€ 295.000,- k.k.
Servicekosten
€ 204,-
Verwarming
€ 116,-
Inrichting
Ja
Inrichting
Gemeubileerd
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct
Aangeboden sinds
Woensdag 17 april 2024
Laatste wijziging
Woensdag 15 mei 2024

Bouw

Type object
Appartement, portiekflat
Woonlaag
1e woonlaag
Soort bouw
Bestaande bouw
Toegankelijkheid
Senioren
Bouwperiode
1926
Dakbedekking
Bitumen
Dakpannen
Type dak
Samengesteld
Keurmerken
Energie prestatie advies
Isolatievormen
Dubbel glas
HR-glas
Spouwmuren

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte
62 m²
Woonkameroppervlakte
32,62 m²
Inhoud
235 m³

Indeling

Aantal bouwlagen
1
Aantal kamers
2 (waarvan 1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1

Energieverbruik

Energielabel
A

CV ketel

Warmtebron
Gas
Combiketel
Ja

Uitrusting

Warm water
CV-ketel
Verwarmingssysteem
Centrale verwarming
Ventilatie methode
Mechanische ventilatie
Natuurlijke ventilatie
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche
Toilet
Wastafel
Glasvezelaansluiting aanwezig
Ja
Heeft ventilatie
Ja

Vereniging van Eigenaren

Ingeschreven bij de KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja
Reservefonds
Ja
Meer jaren onderhoudsplan
Ja
Onderhoudsverwachting
Ja
Opstal verzekering
Ja

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Stratum D
Omvang
Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie
Eigen grond

Brochure(s) en overige bijlagen

3757_MJOP Sint Gerardusplein 15 te Eindhoven_15jaar_24012024 (1).pdf Download
Afschrift akte AANVULLING splitsingsreglement StGerardusplein 15 Ehv.79974.pdf Download
Afschrift akte SPLITSING Sint Gerardusplein 15 te Eindhoven.m BVI-bijlagen.79974.pdf Download
23.264 KS-01 20240126 allerlaatste.pdf Download

Benieuwd wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling