WitteWoning Makelaars Uden/Veghel

WitteWoning Makelaars Uden/Veghel

Lentemorgen 51 5406 AL Uden

U wilt een afspraak maken?

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0413-232030 of per mail via udenveghel@wittewoningmakelaars.nl

WhatsApp ons

Welkom bij WitteWoning Makelaars Uden & Veghel

Uw woning verkopen?

De zoektocht naar een makelaar is niet gemakkelijk. De gehanteerde courtages verschillen en daarnaast komen er vaak nog andere kosten om de hoek kijken, soms verwacht, soms onverwacht. Het is dus lastig om de kosten overzichtelijk te krijgen. Dat begrijpen wij bij WitteWoning Makelaars Uden & Veghel en daarom zorgen wij er voor dat u bij ons maar één bedrag betaalt waar alles bij in zit. Geen verrassingen en geen addertjes onder het gras. Bij ons staan transparantie, duidelijkheid en bereikbaarheid voorop en zullen wij er alles aan doen om de verkoop van uw huis zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk te maken.

  • U de beste prijs voor uw woning krijgt in een zo’n kort mogelijke tijd.
  • U wordt ondersteund door een vaste makelaar.
  • U zorgeloos door de verkoop van uw woning komt.
  • Wij altijd bereikbaar zijn, 365 dagen per jaar.

Een samenwerking met WitteWoning zien wij als perfecte combinatie om zo onze dienstverlening uit te breiden en onze kennis paraat te houden, zo heeft u de voordelen van een kleinschalig kantoor en een vast contactpersoon maar ook de voordelen van een grote organisatie. Eén ding staat dus vast, bij ons vindt u de beste service voor de beste prijs.

Een nieuw thuis vinden?

Naast het begeleiden van het verkoopproces kunnen wij u ook helpen bij het vinden van een nieuw thuis en de begeleiding van het aankoopproces. In de huidige markt is het belangrijk dat er snel gehandeld kan worden. Dankzij onze expertise en uitstekende bereikbaarheid kunnen wij snel schakelen wanneer er een thuis is gevonden dat bij u past en garanderen wij u een zo gunstig mogelijke aankoopprijs. Natuurlijk doen wij dit op een no-cure-no-pay basis, want bij WitteWoning zorgen wij dat u niet met lege handen naar huis wordt gestuurd.

Wilt u meer over ons weten? Dat kan! Wij komen graag langs om elkaar beter te leren kennen, dan kunnen wij u meteen vertellen wat uw woning waard is en dat nog eens geheel vrijblijvend ook.

Hoe kunt u ons bereiken?

Wij staan altijd voor u klaar en zijn dus 365 dagen per jaar bereikbaar.

U kunt ons bellen, appen of een e-mail sturen voor een vrijblijvende afspraak.

Udenveghel@wittewoningmakelaars.nl
0413 23 20 30
Levi van de Werd
WitteWoning Makelaars Uden & Veghel

Aanbod van WitteWoning Makelaars Uden/Veghel

Benieuwd wat jouw huis waard is?

Gratis waardebepaling